AXXENT - Masters in Tea

Bradley's thee Fairtrade & Biologisch - nieuw

Het theemerk Bradley's vernieuwt haar productlijn van Fairtrade en biologische thee en introduceert het onder de naam Bradley's Organic. Vrijwel alle facetten van het product zijn onder handen genomen: van het doosje en het grafische design tot de samenstelling van de theeblends.

Tea of Life introduceert tweede Fairtrade theelijn voor hot-drink machines

Ook op de werkvloer wordt het steeds makkelijker om voor Fairtrade thee te kiezen. Veel grote bedrijven en instellingen maken gebruik van automaten voor koffie, thee en chocolademelk. De keuze voor Fairtrade thee voor in deze specifieke automaten was tot nu toe beperkt. Tea of Life brengt daar verandering in door het assortiment uit te breiden met een Fairtrade en biologisch gecertificeerde thee geschikt voor hot-drink machines.

 

Marcel Vogel 25 jaar in koffie en thee

Als je 25 jaar in het vak zit dan is dat reden voor een feestje. Marcel Vogel, mede-eigenaar en oprichter van Axxent Masters in Tea, heeft daarom besloten een eigen jubileum koffie te branden. Lees hier zijn verhaal over het ontstaan van deze 'signature coffee'.

Tekort aan rooibos thee

Tekort aan populaire rooibos-thee door mislukken oogst.

IFS BROKER CERTIFICERING

Wij zijn trots dat wij met veel succes en een positief eindresultaat de IFS Broker audit door DNV-GL hebben afgelegd. Wij hebben de IFS Broker certificering gerealiseerd in de categorie HIGHER LEVEL door een score van 98,48% op A-niveau.

Heren van de Thee

'Ééééén kopje koffieeee! Wie is geen fan van deze hit van VOF De Kunst? Maar dertig jaar na dato is het tijd voor wat afwisseling. Thee is letterlijk HOT. Waar het vroeger een suf en stoffig imago had, zien we grote aantallen liefhebbers massaal aan de thee. Waarom? 

Wij drinken thee

Op vrijdagavond 7 april werd met familie, vrienden en collega's feestelijk stil gestaan bij het 10 jarig jubileum van Axxent Masters in Tea. 

Dutch Tea Championship 2017

Met trots kunnen wij u melden dat wij met Bradley's & Thee Van Oordt sponsor zijn van het Dutch Tea Championship 2017!

Amsterdam Coffee Festival 2017

BREAKING NEWS: 11 en 12 maart staat wij met Thee Van Oordt met een prachtige stand op het Amsterdam Coffee Festival!

Fair-grounds Foundation in Actie

Het verheugd ons u te kunnen melden dat vier medewerkers van Axxent Masters in Tea als team "Fair-grounds Foundation" zullen deelnemen aan de 37ste editie van de bedrijvenmarathon van Rotterdam.

Proef de Lente Limited Edition

Ondanks dat het nog winter is, zijn wij al druk bezig met de lente. Dit jaar introduceren we voor het eerst een lente thee.

Theetrends voor de Horeca

Wat zijn de theetrends voor de horeca in 2017? Arnoud Francken zette op de vakbeurs Horecava 2017, tien theetrends op een rij!

Merry Christmas and a happy 2017

We thank you for your support in 2016 and wish you a merry Christmas and a happy 2017

10 YEARS THE T CONNEXXION 2006 - 2016

10 jaar geleden hadden ze een droom. De ‘saaie' thee wereld veranderen en frisse innovatieve thee concepten introduceren.

Bezoek ons op de Gastvrij Rotterdam en proef de nieuwste Tea of Life cubes!

Op deze horecavakbeurs in de havenstad Rotterdam zullen gedurende 3 dagen (19- 21 September) alle horecaliefhebbers uit Nederland bij elkaar komen om de nieuwste producten en trends te ontdekken en mee te doen aan workshops, demonstraties, wedstrijden en masterclasses.

Tea of Life breidt uit met Pyramides Fairtrade Cubes

Tea of Life breidt uit met een assortiment individueel verpakte piramides dat bestaat uit 12 heerlijke Fairtrade smaken.

Tea of Life Fairtade week 2016

Van 7 tot en met 15 mei wordt in Nederland de Fairtrade week georganiseerd.

Nieuw kinderdagverblijf op het Vellaioya Estate

Fair-grounds Foundation opent nieuw kinderdagverblijf

Terugblik Biofach 2016

We kijken met gepaste trots terug naar onze deelname aan de Biofach!

 

Biologische thee is een natuurlijke keuze!

Nieuwe biologische theeconcepten op de Biofach 2016

NIEUWE WEBSITE ONLINE

Nieuwe website Axxent Masters in Tea

Limited Edition Winter thee

Als uitbreiding op ons Tea of Life Fairtrade enveloppen assortiment introduceren wij een heerlijke seizoensthee.

NIEUW – CEYLON THEE - 100 theezakjes

Als uitbreiding op ons Tea of Life Fairtrade enveloppen 100x2g assortiment introduceren wij een pure Ceylon thee.

Bradley's thee Fairtrade & Biologisch - nieuw

Bradley's thee Fairtrade & Biologisch - nieuw

31-07-2018

Het theemerk Bradley's vernieuwt haar productlijn van Fairtrade en biologische thee en introduceert het onder de naam Bradley's Organic. Vrijwel alle facetten van het product zijn onder handen genomen: van het doosje en het grafische design tot de samenstelling van de theeblends.

De lancering van Bradley's Organic is onderdeel van de reeds eerder ingezette relaunch van het merk. Het vernieuwde assortiment is uitgebreid van 10 naar 15 smaakvarianten. De bestaande blends zijn verbeterd en hebben een meer intense smaakbeleving gekregen. Daarnaast zijn er vijf trendy nieuwe smaken toegevoegd. Een greep uit de nieuwe blends zijn bijvoorbeeld Moringa & Gember, Sencha & Matcha en Witte thee & Kamille. De gehele productlijn is zowel Fairtrade als biologisch gecertificeerd.

Nieuwe uitstraling
Het assortiment van Bradley's Organic heeft daarnaast een nieuw kleurrijk en strak design gekregen. Alle onderdelen van de verpakking zijn recyclebaar. Het doosje wordt niet langer in folie verpakt en is toch volledig afgesloten en hersluitbaar. Verder zijn de papieren theezakjes van Bradley's Organic voorzien van een geknoopt touwtje, waarmee nietjes tot het verleden behoren. De kwaliteit van de thee blijft optimaal behouden, doordat de heatseal enveloppen volledig gesloten zijn.

Compleet aanbod voor horeca
Het portfolio van het merk Bradley's omvat naast de Organic productlijn ook Bradley's Favourites, Piraminis en Originals. Deze productlijnen zijn ook allemaal voorzien van het Fairtrade keurmerk. Bradley's richt zich vooral op horeca en is niet in supermarkten verkrijgbaar. Ter ondersteuning zijn accessoires beschikbaar zoals theekisten, glaswerk en thee menukaarten.