AXXENT - Masters in Tea

Thee die zowel goed voor jezelf als de omgeving is: Bradley’s premium kwaliteitsthee is altijd Fairtrade en meestal biologisch gecertificeerd. Alle blends zijn 100% natuurlijk en garanderen een rijke smaakbeleving. De theeblaadjes worden namelijk handmatig geplukt op de steile hellingen van de theeplantage in Sri Lanka. Daar worden de theeblaadjes meteen verwerkt tot thee. De kenmerkende nummers op de verpakking vertegenwoordigen een specifieke smaak. Door te kiezen voor Bradley's als uw theeleverancier ben je verzekerd van rijke smaken en een duurzaam product. Dit theemerk biedt naast uiteenlopende smaken thee diverse accessoires om de thee mee te presenteren. Denk onder meer aan een aantrekkelijk display, een luxueuze theekist, maar ook aan glazen en schotels waarmee het product helemaal tot zijn recht komt. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de verschillende theeconcepten die dit merk te bieden heeft.

Bradley's thee

Met Bradley’s thee ben je verzekerd van echte kwaliteitsthee. Dit innovatieve merk is exclusief verkrijgbaar in de Out of Home markt en onderscheidt zich daardoor van thuisconsumptie. De succesnummers van de Favourites, de biologische smaken uit de Organic-lijn en de Piraminis met een eigen twist zijn alle drie premiumconcepten met verrassende smaken in stijlvol vormgegeven verpakkingen. Elk nummer vertegenwoordigt een specifieke smaak. Alle blends zijn 100% natuurlijk en garanderen een rijke smaakbeleving. De theebladeren worden namelijk handmatig geplukt op de steile hellingen van de theeplantage in Sri Lanka. Daar worden de theebladeren meteen verwerkt tot thee. Bovendien zijn alle lijnen Fairtrade gecertificeerd. Bradley’s is er voor de echte theeliefhebber. What’s your favourite number today?

Bradley’s bij Axxent Masters in Tea

Biedt Bradley's alles wat u in een thee zoekt? Dan kunt u bij Axxent Masters in Tea terecht om uw Bradley's thee te kopen. Ook wanneer u overweegt om uw eigen private label thee in de markt te zetten, bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kunnen we het gesprek aangaan en ontdekken welke theesmaken en welk concept het beste weergeven waar uw organisatie voor staat. Vul het contactformulier op de website in om uw wensen en ideeën uit te spreken. U kunt gedurende het gehele ontwikkeltraject van uw theeconcept op ons advies en begeleiding rekenen.

Fairtrade eu organic IFS Broker“Onze theeconcepten zijn duurzaam, innovatief en origineel. Blends en verpakkingen worden altijd naar wens samengesteld.”