AXXENT - Masters in Tea

Thee is, op water na, de meest geconsumeerde drank ter wereld. Het is dan ook vanzelfsprekend dat horecaondernemers aandacht besteden aan de thee die zij serveren. Kwaliteit en smaak zijn belangrijk, maar ook een stukje beleving rondom de kop thee laat de gasten zien dat de nodige aandacht is geschonken aan het product. Thee in de kleurrijke kleine doosjes van Bradley’s aanbieden is een manier om uw gasten te verrassen, maar ook heeft Bradley’s zijn eigen losse thee lijn.

Bradley's Organic losse thee voor in de horeca

De premium losse thee lijn van Bradley’s Organic bevat 5 smaakvolle bio-gecertifieerde blends met uiteenlopende smaken. Van een mooie Groene thee Sencha tot een Groene Rooibos & Honeybush! Bradley’s is hét Engelse theemerk met een moderne twist. Het assortiment bevat een thee voor elke zaak en elke smaak. De stoere kraft zak met kleurrijk label geeft zowel een natuurlijke als frisse uitstraling. De herkenbare cijfers die op elke verpakking van Bradley's staan verwijzen naar de unieke smaakbeleving die past bij een specifiek moment. What’s your favourite number today?

Losse thee voor in de horeca kopen bij Axxent Masters in Tea

Bent u geïnteresseerd in losse thee voor de horeca die zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd is? Bradley’s Organic losse thee is een exclusieve lijn voor de horeca en daardoor zeer geschikt om uw gasten te verrassen. Wilt u hier meer over horen of heeft u andere wensen? Wij horen graag van u wat u van een theeconcept verwacht en we denken met plezier met u mee over hoe we uw ideeën kunnen omzetten in de realiteit. Jarenlange kennis en ervaring zullen worden ingezet om een theeconcept te ontwikkelen dat helemaal aansluit bij uw bedrijf. U kunt ons telefonisch benaderen of het online contactformulier invullen en versturen om de eerste stap richting een succesvol theeassortiment in uw eetgelegenheid te zetten.

Fairtrade eu organic IFS Broker“Onze theeconcepten zijn duurzaam, innovatief en origineel. Blends en verpakkingen worden altijd naar wens samengesteld.”